Oefenvoetbal: DUNO komt van achterstand terug tegen Quintus

|||||||||

In Kwintsheul nam thuisploeg Quintus tot twee keer toe een voorsprong tegen DUNO, maar stond na het laatste fluitsignaal toch met lege handen: 2-3.

Tekst: Roland van der Linden        |    Foto’s: Ron Heinen

Quintus was in de eerste helft de bovenliggende partij. DUNO kon niet goed in haar spel komen en verzuimde op de juiste wijze druk te zetten. Door een treffer van Tim van der Meer ging Quintus met een 1-0 voorsprong aan de thee.

DUNO-trainer Kenneth Lamens bracht na de rust een aantal wisselspelers in, waardoor nu wel constant druk gezet kon worden op Quintus. De Haagse ploeg creëerde een flink aantal kansen en kon drie keer het net vinden, Kevin Jacobs (2x) en Sharad Ramautar waren scherp in de afwerking voor DUNO. Tim van der Meer had Quintus na de 1-1 nog wel op een 2-1 voorsprong gebracht, maar het was niet voldoende. Met een 2-3 eindstand op het bord ving DUNO de thuisreis aan.