RVC Celeritas dankt vrijwilligers met geslaagde barbecue

Het was een gezellige avond, zaterdag, in de gloednieuwe kantine van de RVC Celeritas, in sporthal de Schilp, naast het Sportpark Prinses Irene aan de Rijswijkse Schaapweg.

Tekst: Peter Petit

De vereniging, inmiddels alweer vijf jaar van Den Haag verhuisd naar Rijswijk, had alle vrijwilligers uitgenodigd voor een feestavond als dank voor het vele nuttige werk gedurende het afgelopen seizoen. En dus ontving het hoofdbestuur onder aanvoering van voorzitter Cees Kouwenhoven de jeugdtrainers, leiders, vrijwilligers van het voor de vereniging zo belangrijke auti-voetbal, maar ook hoofdcoach Dennis Young van de eerste selectie en verder iedereen die zich het afgelopen jaar verdienstelijk heeft gemaakt voor de Rijswijkse vierdeklasser.

Zin

Het bestuur van Celeritas, naast voorzitter Kouwenhoven, penningmeester Ron van Ravesteijn, secretaris Raymond de Kruif en Martin van Es (algemene zaken), maakte zich nog bijzonder verdienstelijk door het bereiden van een door de aanwezigen bijzonder op prijs gestelde barbecue, waarbij het opviel dat vooral voorzitter Kouwenhoven het vuur uit de sloffen liep om het iedereen naar zijn of haar zin te maken, wat hem, getuige de vele positieve reacties, goed afging.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder