SVO Buytenpark zoekt enthousiaste jeugdspelers voor diverse jeugdteams

Omgeving Zoetermeer / Den Haag Leidschenveen

SVO Buytenpark zoekt voor haar jeugdopleiding nog spelers (meisjes/jongens) voor diverse jeugdteams voor het nieuwe voetbalseizoen.

Voetbalvereniging SVO Buytenpark is een gezellige en sociale familievereniging met ongeveer 400-450 enthousiaste leden en vrijwilligers. De club heeft vanaf aankomende zomer de beschikking over 2 kunstgrasvelden. Afgelastingen behoren hiermee voor alle spelers en speelsters tot het verleden.

Jeugdteams hebben bij SVO Buytenpark altijd de mogelijkheid om 2x per week te trainen en op zaterdag hun wedstrijd te spelen. Hierdoor kunnen zij zich als voetballer en mens optimaal ontwikkelen. Bij SVO Buytenpark beschikt elk team over voldoende materialen en trainers die voldoende opgeleid zijn, waardoor het de spelers aan niets zal ontbreken om hun geliefde voetbalspelletje uit te kunnen oefenen.

Wil jouw zoon of dochter lid worden van de leukste en gezelligste voetbalvereniging van Zoetermeer of eerst even kennis maken met de club en een proeftraining meedoen? Kijk verder op de website https://www.svobuytenpark.nl/lid-worden of stuur een email aan: voetbalzaken@svobuytenpark.nl

Lees verder