Verburch breidt selectie uit met twee nieuwe spelers

Verburch begroet voor het nieuwe seizoen twee nieuwe spelers. De eerste versterking is Tony Bergsma (links). Rechts staat de andere nieuweling, Leroy Klootwijk. Trainer Jon Zuijderwijk staat in het midden.

De 30-jarige rechtspoot Tony Bergsma is inzetbaar als centrale verdediger en verdedigende middenvelder. Hij komt over van Die Haghe en heeft verder in zijn loopbaan nog bij Quick en HBS gespeeld. In deze tijd maakte hij mooie momenten mee, zoals de winnende goal scoren namens Quick tegen rivaal HBS. Tony is toe aan een nieuwe uitdaging en ziet Verburch als een gezellige en levendige club. Bergsma is in zijn carrière nog nooit kampioen geworden en hoopt dat dus nog een keer mee te maken bij de club uit Poeldijk.

Leroy Klootwijk

Leroy Klootwijk is de tweede versterking voor de oranjehemden. Klootwijk is inzetbaar als aanvallende middenvelder of linksbuiten, deze posities vulde hij in bij onder andere Westlandia, HBS en Die Haghe. De 26-jarige rechtspoot is in zijn carrière twee keer op rij Nederlands kampioen geworden in de reserve hoofdklasse. Klootwijk ziet Verburch als een club met een goede selectie, waarmee hij graag de eerste klasse wil bereiken.

Lees verder