Warming-up zaterdag 3B: sc Monster kan belangrijke stap zetten tegen Verburch

In de derde klasse B kan alleen Verburch koploper Sportclub Monster volgen. De ploeg van Marco Meijer leidt soeverein met 26 uit 10, op gepaste afstand gevolgd door de Poeldijkers met 18 uit 9. Onderin staat sv Madestein nog altijd op min één punt.

Tekst: Hans Kulk

De ‘winterschaal’ ligt al klaar voor Sportclub Monster, maar de ploeg kennende heeft het liever de echte schaal eind mei, begin juni in handen. Steeds doen Marco Meijer (foto) en consorten mee om de prijzen en iedere keer gaat het toch mis. In 2023 wil de club er geen misverstand over laten bestaan wie de beste in 3B is. Het laatste duel voor de winterstop is direct een regelrechte Westlandse topper. sc Monster speelt namelijk thuis tegen nummer twee Verburch. De uitslag van dit duel is mogelijk cruciaal voor het verdere verloop van het seizoen.

Voor Naaldwijk was het 0-1 thuisverlies tegen MVV’27 een fikse domper. Naaldwijk heeft derhalve het één en ander goed te maken tegen het thuisspelende sv Houtwijk. Datzelfde MVV’27 gaat in Den Haag op bezoek bij SV Zuid West DH. Laakkwartier ontvangt aan de Jan van Beersstraat Schipluiden. KMD speelt zaterdagmiddag een thuisduel tegen Duindorp SV. Op maandag 12 december wordt de laatste wedstrijd van deze competitieronde gespeeld. Te Werve, oftwel FC Huib van Oostrom Soede, ontvangt dan in Rijswijk sv Madestein.

Lees verder