O23 4I: Verburch met overmacht langs WIK, HMSH in balans met HBSS

In het Zuiderpark was Verburch oppermachtig in het duel met WIK. HMSH pakte een gelijkspel tegen HBSS. KMD tegen GSC ESDO ging niet door omdat er geen vervangende scheidsrechter beschikbaar was.

Tekst: Roland van der Linden        |        Foto’s:  Noud Elbers

WIK – Verburch

De Poeldijkers lieten geen steek vallen in de race om het kampioenschap. Tegenstander WIK werd op een 9-0 nederlaag getrakteerd. Verburch heeft nu een voorsprong van vijf punten op Scheveningen, maar heeft wel een duel meer gespeeld.

HBSS – HMSH

Het spannende duel tussen de Schiedammers en HMSH eindigde in een 2-2 gelijkspel. In de eerste helft nam HBSS een voorsprong, maar kon Henok Rezene in de dertigste minuut voor de gelijkmaker zorgen. In de tweede helft nam de Haagse ploeg van trainer Thanasi Ntinoudis de leiding, maar kon HBSS in de slotfase op gelijke hoogte komen.