HV Toernooi: Dinsdag twee interessante duels Sir Winston Cup

In het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup staan er dinsdag twee interessante wedstrijden op het programma. Het betreft wedstrijden in de kwartfinale. HBS heeft zich al geplaatst voor de halve eindstrijd, het won eerder bij FC ’s-Gravenzande in de kwartfinale.

Dinsdag is in de kwartfinale op sportpark Houtrust Tweede Divisionist Scheveningen gastheer van het in de zondag Vierde Divisie om de titel meedraaiende RKAVV. Om 20,00 uur wordt er afgetrapt.

Een half uur later, 20.30 uur, treden in de kwartfinale tegen elkaar in het strijdperk op Nieuw Hanenburg zondag Derde Divisionist Quick en de koploper uit zaterdag 2E, FC Skillz.

Het laatste duel in de kwartfinale, tussen Westlandia zondag en Voorschoten’97 staat op de rol voor dinsdag 9 mei. Dinsdag twee duels het bezoeken waard en het belooft ook mooie wedstrijden te worden in de halve eindstrijd.

Onder 23

Ook in het Haaglanden Voetbal Toernooi bij de teams Onder 23 een mooie ontmoeting. Dat duel zou dinsdag worden gespeeld, maar in overleg met de beide clubs wordt een nieuwe datum bepaald voor het duel tussen HBS O23 en Quick O23.

Lees verder