sv Nootdorp sluit seizoen af en maakt ‘speler van het jaar’ bekend

Afgelopen donderdagavond sloot de selectie van sv Nootdorp het seizoen af. Er werd afscheid genomen van een aantal stafleden en spelers en de ‘Speler van het Jaar’ werd bekend gemaakt.

Tekst & foto’s: Sander de Hollander

Eerst nam interim-trainer Jeroen Struijs het woord. Met nog negen wedstrijden op het programma nam hij tussentijds het stokje over om sv Nootdorp te behouden in de eerste klasse. Met veel pijn en moeite is het de ploeg op de laatste wedstrijddag gelukt om zich direct veilig te spelen zonder nacompetitie. Het was niet altijd mooi voetbal, maar het resultaat is heilig en de doelstelling is behaald.

Jeroen Struijs

Hierna nam aanvoerde Dylan Ligeon samen met Randy Stanneveld het woord en richtte zich tot een aantal spelers die vertrekken of stoppen met voetballen en kregen allen een kleine herinnering. Direct gevolgd door selectiemanager Yannick Blom, die de vertrekkende spelers bedankt namens sv Nootdorp.

Afscheid spelers (vlnr): Yannick Blom (technische-manager), Michael de Leeuw, Casper Catsburg, Jens Raven, Joshua Steenvoorden, Shwendel Cijntje, Mo Ouarraki, Angelo Ravenberg en Jardel Drenthe.

Hierna maakte voorzitter Sander Jansen de ‘Speler van het Jaar’ bekend. Gedurende het jaar krijgen alle spelers punten en wordt een Man of the Match bekend gemaakt, gesponsord door Grand Café 1837 en Futuro Mannenmode. Op de derde plaats is geëindigd Jop Verhagen, tweede werd Rodney Ebing en tot ‘Speler van het Jaar seizoen 2022-2023’ werd uitgeroepen Vincent Romeijn (zie kopfoto).

Speler van het Jaar (vlnr) Sander Jansen (voorzitter), Rodney Ebing, Vincent Romeijn, Jop Verhagen, Yannick Blom.

Als laatste werden enkele vertrekkende stafleden bedankt voor hun inzet in de afgelopen jaren. Vanuit de medische staf vertrekken Arnold Brehler en Erwin Lemmers. Ook teammanager Ad van der Eijk vertrekt. Allen kregen een ingelijste fotocollage van hun periode bij sv Nootdorp.

Afscheid stafleden (vlnr) Sander Jansen, Erwin Lemmers, Arnold Brehler, Ad van der Eijk en Yannick Blom
Lees verder