1C: sv Honselersdijk neemt revanche en wint ruim bij Voorschoten’97

sv Honselersdijk had na vorig weekend iets goed te maken in de uitbeurt bij Voorschoten’97 op sportpark Adegeest. De ploeg van trainer Pim van der Hoorn heeft dat waargemaakt en kon met een 0-3 overwinning terugkeren naar het Westland.

Tekst: Ton Beije

sv Honselersdijk kende een prima start, want al na twaalf minuten gaf het scorebord een 0-1 stand aan. Het doelpunt kwam door een inzet van de thuisploeg in eigen doel. Voorschoten’97 speelde matig in de aanvangsfase en wist ook niet gevaarlijk te worden. De Westlanders speelden daarentegen een degelijke partij. Na een half uur spelen waren de gastheren wel iets beter, maar wisten zich geen kansen te scheppen. Op slag van rust wist sv Honselersdijk de marge te verdubbelen door een treffer van Brian Valstar (foto): 0-2.

Controleren

Voorschoten’97 wilde na rust wel de bakens verzetten, maar kreeg daar van de bezoekers nauwelijks de mogelijkheid voor. sv Honselersdijk bleef de wedstrijd controleren. Toen in 68e minuut Steyn de Bruin er ook nog 0-3 van maakte was de wedstrijd beslist. Het team van Van der Hoorn speelde het duel rustig uit, was feller en scherper en nam met deze ruime zege revanche voor de mindere prestatie van het vorig weekend.