Nieuwsflits Tweede Divisie

In de rubriek NIEUWSFLITS brengt Haaglanden Voetbal ook info over clubs uit de Tweede Divisie waarin ook regiogenoot Scheveningen uitkomt.

Vv Noordwijk heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de komst van Arantis Roep. De linksbenige aanvaller (22) komt over van HSC’21 uit Haaksbergen. Dit seizoen liet hij zich nadrukkelijk zien bij de club uitkomend in de Derde Divisie.

In twintig duels wist hij tien keer het vijandelijke net te vinden en was goed voor vier 4 assists. Roep kende zijn opleiding bij de jeugd van Zeeburgia, voordat hij ging spelen voor het O21-team van Go Ahead Eagles. Komende zomer verhuist hij weer naar Amsterdam en dan komt spelen voor vv Noordwijk beter uit, dan bij HSC’21 in Haaksbergen.

Het contract tussen HHC Hardenberg en Noah ten Brinke is verlengd. De middenvelder speelt ook komend seizoen in het shirt van HHC Hardenberg. De 24-jarige speler kwam medio vorig jaar over van HZVV en speelde tot nu toe achttien officiële wedstrijden. Technisch manager Gert Heerkes op de clubsite: ,,We zijn er met volle tevredenheid in geslaagd Noah langer te binden aan HHC. Hij heeft na de overgang van HZVV prima stappen gemaakt en z’n waarde al bewezen als lopende middenvelder met een goede techniek.”

Kon.HFC heeft voor volgend seizoen Jarno Verweij vastgelegd als assistent-trainer. Verweij speelde in de jeugd en het tweede team van ARC en daarna nog tien jaar in de hoofdmacht van vv Koudekerk. Bij die club was hij ook assistent-trainer en werd in zijn derde seizoen hoofdtrainer.

Als voetballer speelde Jarno 6 jaar in de landelijke jeugd bij ARC en 2 jaar in het 2e elftal. Verweij gaat volgend seizoen Koninklijke HFC combineren met de cursus Voetbalcoach 4 van de KNVB.


De Technische Commissie van Quick Boys heeft het aflopende contract van Tyrone Owusu met één seizoen verlengd tot medio 2025 met een optie voor nog een jaar.

De 24-jarige Hagenaar kwam twee seizoenen geleden over van competitiegenoot Scheveningen. Owusu begon zijn periode op sportpark Nieuw Zuid als vleugelverdediger, maar schoof na enige tijd een linie op naar het middenveld. De rechtspoot speelde tot nu toe meer dan vijftig competitiewedstrijden voor Quick Boys.

 

 

Lees verder