Gylermo Siereveld volgende nieuwe aanwinst ADO Den Haag

||

ADO Den Haag heeft vandaag ook Gylermo Siereveld (foto) gecontracteerd. De 20-jarige verdediger tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor twee extra jaren. Siereveld komt transfervrij over van NAC, waar hij twee jaar actief was.

Nadat de club zich eerder versterkte met Max de Waal en Daryl Werker, is Siereveld de derde versterking voor trainer Dirk Kuijt.

Siereveld is geboren en getogen in Vlissingen en zette zijn eerste stappen op het voetbalveld bij de lokale voetbalclub JVOZ. Drie jaar geleden vertrok Siereveld naar de jeugdopleiding van NAC en in de afgelopen seizoenen speelde de jonge speler zes wedstrijden in de hoofdmacht.

Daryl Janmaat, Technisch Manager ADO Den Haag, is blij met de nieuwe versterking. ,,Met Gylermo halen we een talentvolle verdediger in huis die al een aantal wedstrijden in het eerste van NAC heeft gespeeld. Hier zal hij direct met het eerste elftal gaan meetrainen. Dit seizoen zal hij voor zijn plek in de ploeg moeten gaan onder onze nieuwe hoofdtrainer Dirk Kuijt.”

,,Fantastisch dat ik een kans krijg bij ADO Den Haag om te laten zien wat ik in huis heb. Na een paar jaar NAC is dit een mooie nieuwe uitdaging voor mij en ik zal er dan ook alles aan doen om van meerwaarde te zijn voor het team. Ik ben ervan overtuigd dat dit nu de juiste stap is voor mijn verdere ontwikkeling. Een nieuw avontuur waarbij we hopelijk als team een terugkeer naar het hoogste niveau kunnen bewerkstelligen”, aldus Gylermo Siereveld.

(Foto: ADO Den Haag/Angelo Blankespoor)

 

 

Lees verder