Die Haghe-toernooi: Sterke bezetting op vierde editie  

Voor de vierde maal houdt Die Haghe dit seizoen het Zwart & Partners Netwerknotarissen-toernooi. Na drie succesvolle edities kan Die Haghe dankzij de bijdrage van oud-eerste elftal-doelman Albert Zwart opnieuw een mooi toernooi organiseren met aantrekkelijke tegenstanders.

Nieuw is de deelname van de sterke zondag eersteklasser sv Den Hoorn, dat de plaats inneemt van Voorschoten’97. Daarnaast maken, naast gastheer Die Haghe, ook Vitesse Delft en HVV hun opwachting. Het is een mooi moment om te zien waar de teams staan in hun voorbereiding.

De teams gaan strijden om een verenigingsprijs, want ook de tweede elftallen komen tegen elkaar in het strijdperk.

Programma

Op maandag 16 augustus komen de tweede teams in actie. Om 19.30 uur staan gepland de duels Die Haghe 2-sv Den Hoorn 2 en HVV 2 – Vitesse Delft 2.
Een dag later betreden de eerste elftallen het strijdtoneel. Om 19.30 uur ontmoet gastheer Die Haghe HVV en op hetzelfde tijdstip kruisen sv Den Hoorn en Vitesse Delft de degens.

Op zaterdag 21 augustus vindt op sportpark Ockenburgh het vervolg van het toernooi plaats. Om 12.00 uur de duels: Die Haghe 2-HVV 2 en Vitesse Delft 2- sv Den Hoorn 2. Om 14.30 uur spelen de eerste elftallen hun afsluitende wedstrijd. Die Haghe neemt het op tegen sv Den Hoorn en HVV speelt dan tegen Vitesse Delft.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder