Oefenvoetbal: Ariston’80 langs Quintus, DSO op schot tegen Lyra

DSO was in Zoetermeer Lyra ruim de baas. Ook Wippolder stapte in een thuisduel als winnaar van het veld. Westlandia (za) moest het onderspit delven. DVC verloor van Rotterdam United. Quintus moest haar meerdere erkennen in Ariston’80.

Tekst: Roland van der Linden

Op Sportpark Bentwoud trad DSO aan tegen derdeklasser Lyra. De formatie van trainer Bert de Best (foto) won na een 1-0 ruststand met 3-0 van de Westlanders. Pepijn de Pagter was doeltreffend in de eerste helft. Na de thee bepaalden Tim Lamboo (uit een strafschop) en Ruben Janssens de eindstand op 3-0.

Victorie

Wippolder boekte ook een fraaie zege op de zaterdagafdeling van Westlandia. Trainer Mark Moen zag zijn team met een 3-1 victorie van het veld stappen. Casper Spaan en Daley Uythof (2x) verzorgden de Delftse productie.

Quintus moest op eigen terrein de winst laten aan Ariston’80. Joeri Frederik (2x) en Huub Steeghs schoten de Delftse studenten naar een 1-3 overwinning. Angelo Zwirs nam de enige treffer van Quintus voor zijn rekening.

DVC moest met 2-5 het hoofd buigen voor Rotterdam United. Melvin Legierse was scherp in de afwerking voor DVC. De tweede Delftse treffer was een eigen doelpunt van de bezoekers.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder