Oefenvoetbal: Zevenklapper voor Lyra, Schipluiden verslaat SEP

MSV’71 kwam een gelijkspel overeen met buurman VDL. Ook het duel tussen KMD en FC Zoetermeer eindigde in balans. Lyra was een duidelijk maatje te groot voor Sparta (am). Het duel tussen Schipluiden en SEP eindigde in een nipte zege voor de thuisploeg.

Tekst: Roland van der Linden

Lyra was oppermachtig in het oefenduel met de amateurs van Sparta. Roy van der Sar (2x), Thom Kuijvenhoven (2x), Marc den Toom en Michael du Chatenier scoorden voor de mannen van trainer Pim van der hoorn. De Rotterdammers schoten ook nog een keer in eigen doel, waardoor de eindstand 7-0 werd. Het duel gold tevens als afscheidswedstrijd van John Lagerwerf, Ashwin Scheffers, Jack Binnendijk en Hans Beukema.

Baas

Schipluiden was op eigen veld SEP met 1-0 de baas. De enige treffer van het duel kwam op naam van Chris van Beurden. Maasdijk moest haar meerdere erkennen in Woerden. Het uitduel ging met 4-2 verloren. Stef Bruinen en Kevin van den Berg scoorden voor Maasdijk.

Te sterk

Westlandia was op Sportpark De Hoge Bomen met 4-2 te sterk voor Verburch. Tim van der Voort scoorde de openingstreffer voor de Naaldwijkers. VDL ging door een doelpunt van Kees Ketting met een 0-1 voorsprong de rust in tegen MSV’71. Na de thee kwam de thuisploeg al vlot op gelijke hoogte. VDL kwam opnieuw op voorsprong. Nu was Joey van Eijk de doelpuntenmaker, maar weer kon MSV’71 op gelijke hoogte komen. De 2-2 was ook de eindstand in het duel.

Trefzeker

KMD bouwde door treffers van Cyrus Haghigat en Vinnie Vrolijk een 2-0 voorsprong op tegen FC Zoetermeer. In de tweede helft waren de rollen omgedraaid en scoorde het bezoekende team van trainer Leroy Vaes (foto) twee keer en kwam een 2-2 eindstand op het bord. Sportclub Monster speelde een goede partij tegen Berkel, maar kon de kansen niet verzilveren en moest genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel. Keke Stam was trefzeker voor de Westlanders.

Vrouwen

VELO Vrouwen 1 moest veel speelsters missen tegen het vrouwenteam van sc Monster. De club uit Wateringen moest het team aanvullen met speelsters vanuit de jeugd en was niet opgewassen tegen de streekgenoten uit het Westland. sc Monster won het duel met 5-1. Namens VELO was Julie Dukel trefzeker.

© Haaglanden Voetbal

 

 

Lees verder