Ook Wippolder met Trainingskampen naar Marbella

De spelers en begeleiding van zondag tweedeklasser Wippolder zullen van 14 tot en met 18 januari vertoeven aan de Spaanse kust. Ook deze trip wordt verzorgd door onze partner Trainingskampen.nl.

Op het trainingskamp aan de Costa del Sol zullen de blauw-witten in het zonnige Marbella een aantal veld- en strandtrainingen afwerken. Ook zal er een wedstrijd gespeeld worden en wordt er natuurlijk gewerkt aan de teambuilding. Heel vreemd is de keuze voor Marbella niet, want de nieuwe trainer Mark Moen (foto) verbleef daar vele seizoen met zijn laatste club VUC.

Bevallen

Twee jaar terug verbleef de selectie voor het eerst in het buitenland en sloeg het de tenten destijds op voor een trainingskamp in Valencia. Een trainingskamp in het buitenland is erg goed bevallen en alle deelnemers zijn daarom bereid om een eigen bijdrage te betalen en daarnaast diverse werkzaamheden voor de club te verrichten.

Vooruitzicht

Een mooi vooruitzicht, maar nu eerst de focus van de Delftse club op een goed vervolg van de voorbereiding en beker en het gereedmaken voor het begin van de competitie.

© Haaglanden Voetbal

Wilt ook u info hebben over een trainingskamp? Stuur een mail naar trainingskampen@haaglandenvoetbal.nl en alles komt voor elkaar.

Lees verder