Warming-up zondag 1B: Belangrijke duels voor VUC en DHC

Paasmaandag wachten belangrijke duels voor zwoel VUC als DHC. Voor VUC, thuis tegen FC Boshuizen, om weg te komen onderin en DHC mag niet verliezen om aan te blijven haken voor de titelstrijd.

Tekst: Ton Beije

Op tweede paasdag komen VUC en DHC in actie. VUC doet er goed aan wat punten te gaan verzamelen, wil het ploegen als Spartaan’20, Olympia en CVV Zwervers onder zich houden. Het team, dat nu onder leiding staat van het duo Wim van Laar/Danny Kettenis wacht een thuiswedstrijd tegen het Leidse FC Boshuizen, dat in de bovenste regionen is terug te vinden. Zeker geen gemakkelijke opgave aan Het Kleine Loo voor de pinguïns.

Puntverlies

DHC gaat op bezoek bij CVV Zwervers, één van de concurrenten van VUC. CVV Zwervers, dat voorlaatste staat, heeft maar twee punten minder dan VUC. DHC kan zich geen puntverlies permitteren, als de ploeg van trainer Arie van der Padt (foto) bovenin wil blijven meedraaien.

Vrij

sv Den Hoorn zag het duel afgelopen week uit tegen Hillegersberg gestaakt worden. Paasmaandag komt het team van John Hage niet in actie en is dus vrij. Wel komende donderdag komt sv Den Hoorn in actie, dan is Unitas’30, de huidige koploper, te gast.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder