sv Loosduinen drie punten in mindering, restant tegen FC Skillz vanavond

FC Skillz en sv Loosduinen spelen vanavond het restant uit van de afgelopen zaterdag gestaakte wedstrijd. Er wordt om 20.00 uur begonnen.

De wedstrijd onder leiding van scheidsrechter Ivo Yanover, werd gestaakt omdat sv Loosduinen weigerde verder te spelen. De club uit Loosduinen van trainer Roy de Geus (foto) was van mening, dat een speler aan de zijde van FC Skillz voor een tweede keer geel had gekregen. De scheidsrechter stelde anders, maar sv Loosduinen wilde hier niets van weten en liep van het veld af. Er is nog een kwartier te spelen en FC Skillz leidt met 2-1.

Schuldig

Inmiddels heeft de aanklager van de KNVB sv Loosduinen schuldig bevonden aan ‘staking door schuld’ wat maakt dat de club een schikkingsvoorstel heeft gekregen van drie winstpunten in mindering en een geldboete van € 150,-. Gezien de winst van Ariston‘80 op DUNO van afgelopen zaterdag en de puntenmindering, kan sv Loosduinen zich dus al opmaken voor de gevreesde nacompetitie voor promotie/degradatie.

Ook vanavond

Vanavond staat ook nog het restant op het programma in 3B tussen DSVP en Duindorp SV. Hier moeten nog zestien minuten gespeeld worden en DSVP heeft met 4-1 de leiding. In 4D wordt gespeeld vanavond de ontmoeting tussen SVO Buytenpark en Swift Boys, die afgelopen zaterdag niet doorging omdat de Rotterdammers geen team op de been konden brengen..

© Haaglanden Voetbal

Lees verder