Warming-up zondag 1B: Unitas’30 en sv Den Hoorn strijden om titel

In de zondag 1e klasse B gaat maandag de titelstrijd worden beslist op de laatste speeldag. Unitas’30 (eerste met 47 punten) speelt thuis tegen sv Den Hoorn (tweede met 46 punten). De kampioen promoveert direct, de nummer twee is veroordeeld tot het spelen van nacompetitie. Trainer John Hage (foto) en zijn team hopen uiteraard maandag al op een feestje. De verliezer van het duel in Etten-Leur moet dus de nacompetitie in.

Tekst: Thomas Hofman

VUC moet op bezoek bij Spartaan’20. De Haagse club is – op een achtste plaats – al veilig. VUC neemt ook afscheid van doelman Steven Verstraten, die de keepershandschoenen aan de wilgen hangt.

DOSKO speelt uit tegen FC Boshuizen, ook die ploeg staat op een veilige negende plaats, maar de ploegen daaronder strijden nog om degradatie-play offs (plek 11 en 12) te voorkomen. Olympia, CVV Zwervers en Rood Wit Willebrord zijn nog aan het vechten voor lijfsbehoud. Eerstgenoemde ploeg speelt tegen de huidige nummer drie DHC, CVV Zwervers speelt tegen Sarto (zesde) en Rood Wit wacht de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Hillegersberg. Zoals het er nu voorstaat, spelen Rood Wit en CVV Zwervers nacompetitie, maar dit kan na maandag dus heel anders zijn. Genoeg te beleven nog op de laatste dag van de reguliere competitie!

© Haaglanden Voetbal

Lees verder