Een nieuw seizoen, Haaglanden Voetbal zoekt medewerkers/sters

Het nieuwe voetbalseizoen is bij de top van de amateurs al voorzichtig begonnen. De overige klassen volgen later. Nu nog veel toernooien en oefenduels. Haaglanden Voetbal is al volop bezig met de voorbereidingen op hopelijk een lang voetbalseizoen. Om alles optimaal en actueel te kunnen brengen op onze veel bekeken website en via onze TV-programma’s, zoeken wij vrijwilligers om ons medewerkersbestand uit te kunnen breiden.

Op TV hebben wij onlangs een overeenkomst getekend met Den Haag TV/FM. Daar worden het komend seizoen onze TV-programma’s (op dinsdag, woensdag en donderdag) uitgezonden. Ook onze website gaat uitbreiden met diverse nieuwe rubrieken, maar natuurlijk volgen wij ook alle clubs in onze regio, van hoog tot laag. Wij richten ons op de gehele regio Haaglanden (zo’n 21 plaatsen met een voetbalclub). Van Den Haag tot Zoetermeer en van Wassenaar tot Hoek van Holland/Maassluis. Maar wij weten, dat onze website ook ver buiten de regio in Nederland en het buitenland (waar clubleden wonen) bekeken wordt!

Volg jij ook het voetbalnieuws, heb je een vlotte pen of kun je goed met de camera overweg? Dan ben je bij Haaglanden Voetbal van harte welkom.

Wat zoeken wij?

  • Verslaggevers (kan ook een lid van een club zijn die veel wedstrijden van het eerste elftal volgt);
  • Fotografen (idem, iemand die frequent aanwezig is bij de thuis- en/of uitwedstrijden van het eerste elftal);
  • Cameramannen of -vrouwen voor onze TV-programma’s. (NB: Wij zijn in het bezit van de benodigde apparatuur);
  • Clubwatchers (die alle informatie van hun club verstrekken: nieuwtjes, doelpuntenmakers, wedstrijdgegevens, etc.);
  • Medewerker/ster Social Media
  • Bureauredacteuren (die vanuit huis kunnen werken en onder meer voor- en nabeschouwingen verzorgen)

Ook voor jongeren een enorme kans je te bekwamen, het vak te leren. Diverse van onze voormalige medewerkers zijn nu actief voor radio, TV of een krant (regionaal of landelijk) of bij een betaald voetbal organisatie. Een mooie opstapkans dus ook!

Heb je zin om toe te treden tot onze groep van inmiddels meer dan 60 (zestig!) medewerkers/sters of wil je eerste eens vrijblijvend kennismaken met Haaglanden Voetbal? Stuur dan een e-mailbericht aan: redactie@haaglandenvoetbal.nl of bel 06-26152916 om een afspraak te maken of meer informatie te krijgen. Wacht niet langer wat je misschien al eerder had willen doen, stuur een mail of bel even!

© Haaglanden Voetbal

Lees verder