Jan van Deventer, Lid van Verdienste HSV en DUNO, overleden

Jan van Deventer is deze week op 85-jarige leeftijd overleden. Hij was Lid van Verdienste en al 40 jaar lid van de HSV. Ook bij DUNO was hij een zeer gewaardeerd Lid van Verdienste, die ook vele jarenlang heeft klaargestaan bij de club als onder meer sportverzorger.

Jan van Deventer, DUNO’er in hart en nieren tot op het laatste moment, zoals men bij de club meldt, overleed na een kortstondige opname in verpleeghuis Nolenshaghe, tegenover het DUNO-terrein. Hij was bij de club naast verzorger ook jarenlang de gastheer voor de scheidsrechters. Een taak die hij uiterst serieus nam en met groot plezier vervulde. Ook was hij geregeld duizendpoot die klusjes op de club deed. Voor zijn inzet werd hij door de club benoemd tot Lid van Verdienste.

Jan van Deventer was ook bij de HSV (Haagse Scheidsrechters Vereniging) lid van Verdienste en daar al 40 jaar lid. Hij werd daar vorig jaar nog voor gehuldigd. Hij heeft jaren bij de HSV bardiensten verzorgd en was altijd bereid om een helpende hand toe te steken.

Komende zaterdag, voor aanvang van de wedstrijden op het IM Cees IJspelder-toernooi om 12.00 uur, zal DUNO haar Lid van Verdienste herdenken. De plechtigheid voorafgaand aan de crematie zal plaatshebben in de aula van crematorium Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1, Den Haag, woensdag 18 augustus om 15.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot condoleren.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder