Peter Looijesteijn stopt na bijna 12,5 jaar bij VUC

De afgelopen jaren hield duizendpoot Peter Looijesteijn zich bezig met het reilen en zeilen rondom de selectie van VUC. Na 12,5 jaar is er nu een einde gekomen aan zijn vrijwilligerswerk bij de club.

Eerder legde hij al een aantal taken neer, maar enkele weken geleden werd duidelijk voor hem dat zijn werk erop zit. De selectie voor het nieuwe seizoen staat als een huis en heeft wederom een kwaliteitsimpuls gekregen. Ook zijn er via Looijestein nog een aantal nieuwe sponsoren binnengehaald. Een mooi moment voor hem om het stokje nu over te dragen.

Uitdaging

,,Het is klaar en ik vind het genoeg geweest ! Ik wil vanaf deze plek mijn zoon en vriendin bedanken voor alle jaren steun. Ook een dankwoord naar de spelers en staf die mij jaren hebben gesteund is zeker op zijn plaats”, aldus Peter Looijesteijn.  Wat hij met al die vrije tijd gaat doen weet hij nog niet. ,,Misschien komt er nog een leuke uitdaging op mijn pad in de voetballerij en anders kom ik mijn tijd wel door in al de restaurants die Den Haag rijk is.”

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder