Du Chatenier Vastgoed treedt toe tot sponsorgroep Haaglanden Voetbal

|

Wederom een gerenommeerd bedrijf, dat toetreedt tot de sponsorgroep van Haaglanden Voetbal: Du Chatenier Vastgoed. Al jaren geen onbekende in het Haagse voetbalwereldje.

Peter Looijesteijn, onze commercieel manager, wist Du Chatenier Vastgoed te strikken voor naamsvermelding op onze nieuwe kleding, die geleverd gaat worden door het merk Sportiff. ,,Toen ik de demo kreeg toegezonden, was ik gelijk enthousiast”, laat Jan du Chatenier weten. ,,Ons vignet staat keurig – naast het nieuwe logo van Haaglanden Voetbal – op de voorzijde van de kleding (coachjas, bodywarmer en polo).”

Content

Ton Beije, hoofdredacteur van Haaglanden Voetbal, was al heel content met het nieuwe kledingmerk Sportiff: ,,Maar nu ook nog een enthousiaste sponsor op de kleding, maakt de deal helemaal compleet. Peter Looijesteijn heeft weer uitstekend de contacten gelegd, waardoor wij de deal vandaag konden afronden.” Looijesteijn: ,,En het mooie is, dat het gaat om een contract voor twee seizoenen.”

In een later stadium zullen officieel de contracten getekend worden. Patrick Vierhout van Sportiff kan inmiddels aan de slag. Zowel Sportiff als Du Chatenier Vastgoed zullen uiteraard ook een plaats krijgen met een banner op de homepage van onze straks totaal vernieuw website.

Ook interesse?

Ook interesse in reclame op onze veel bekeken website of rond onze TV-programma’s, vraag vrijblijvend informatie aan! Aantrekkelijke mogelijkheden! reclame@haaglandenvoetbal.nl.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder