GDA heeft selectie zo goed als rond voor nieuwe seizoen

De trainers en begeleiding van GDA hebben de afgelopen weken hard gewerkt om de selectie weer op peil te krijgen. Met dank ook aan Ahmed Guclu, de nieuwe trainer van het tweede en good-old Dennis Lubout.

Via de nieuwe trainer voor GDA 2, Ahmed Guclu, komen namelijk Celal Acar, Eyup Coprak en Hassan Aknouch over van VCS O23. Hasan Acerer (onder meer Haaglandia- en Forum Sport- jeugd) komt in het kielzog Ahmed Guclu naar Madestein. Van RAS komt Paul Didi Eesiah (foto 5). Hij speelde al eerder onder trainer Richard Langeveld op Sportpark Madestein, waarna hij koos voor sv Houtwijk en RAS. Samen met Paul Didi Eesiah vraagt ook Faissal Haryouli overschrijving aan van RAS naar GDA.

Terugkeer

Eerder deze week besloot ook Rayvano van Alphen (foto) SVH te verlaten. Via GDA-aanvoerder Dennis Lubout, die veel contact onderhoud met (oud) GDA-spelers, kwam Rayvano van Alphen weer met GDA in contact en na wat gesprekken kiest de aanvaller ervoor om terug te keren. Hij verliet GDA een paar seizoenen geleden toen de club besloot om niet meer met prestatief voetbal op zondag verder te gaan. Bij de Wateringse club aan de Noordweg was Rayvano van Alphen belangrijk met zijn doelpunten en maakte hij in zijn eerste seizoen een promotie naar de derde klasse mee.

Tevreden

Trainer Ronald Paats: ,,Met de komst van alle nieuwe spelers en het feit dat alleen Iphraïm Chtatou naar Westlandia (O21) vertrekt en twee spelers die stoppen is de selectie zo goed als rond.” Paats gaat tevreden verder: ,,Als je ziet hoe de nieuwe jongens de laatste trainingen instromen, dan kan ik alleen maar tevreden zijn, je weet nooit wat er nog in zo’n laatste week gebeurt en het liefst komen we nog in contact met een doelman, die het leuk vindt om onder leiding van de nieuwe keeperstrainer Denny Blanc bij GDA-selectie aan te sluiten.” De selectie traint elke dinsdag en donderdag door tot en met dinsdag 22 juni en ruim anderhalve maand later, op zaterdag 31 juli, pakt de selectie de voorbereiding op het seizoen 2021-2022 weer op.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder