DSO stelt Romano Seedorf aan als nieuwe trainer O19-selectie

De jeugdafdeling van DSO heeft 40- jarige Romano Seedorf (foto, links) aangetrokken als nieuwe trainer voor de Onder 19-selectie. Hij zal komend seizoen geassisteerd worden door Jeffrey Soenarto.

Een zeer ervaren jeugdtrainer, die in het verleden zijn sporen verdiend heeft als assistent- trainer van Arie van der Padt bij de Zoetermeerse vereniging DWO, vervolgens vertrokken naar FC Boshuizen en hij heeft daar twee jaar het tweede elftal getraind en één jaar het O23-elftal. Volgend seizoen zal hij ook assistent-trainer worden bij het eerste zondagelftal en zal deze rol combineren met zijn werkzaamheden bij DSO.

In zijn jeugdperiode heeft hij onder meer bij DWO, FC Dordrecht, Sparta, Feyenoord gespeeld en als senior bij grote clubs als DWO, FC Kranenburg, Haaglandia, sv Nootdorp en VUC.

Assistent

Romano Seedorf zal bij DSO onder 19-1 geassisteerd worden door Jeffrey Soenarto. Ook hij is woonachtig in Zoetermeer en speelde jarenlang bij DWO. In de jeugd heeft hij stage gelopen bij ADO Den Haag en Sparta en diverse Haagse Jeugdelftallen doorlopen. Vorig jaar is hij gestart als trainer bij JO8-1 samen met Romano Seedorf, hetgeen hem enorm goed bevallen is en wat ertoe heeft geleid dat ze nu samen gaan starten als trainers bij DSO.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder