Zaalvoetbaloverzicht: Nipte winst voor Multicult, gelijkspel zvv Den Haag 2

In de Topklasse B werden op de wedstrijddag zelf nog twee duels uitgespeld. Multicult nam de volle buit mee bij de Rotterdamse Studenten, terwijl zvv Den Haag 2 zich door een 4-4 gelijkspel uitschakelde voor de strijd om de titel.

Tekst: Alex Pronk

Eredivisie Mannen

In De Watertoren (Egmond aan Zee) verloren de mannen van Gerald Baars van White Stones met 9 – 3. Naast het verlies van de wedstrijd verloor de Haagse ploeg ook aanvoerder Morad Chalhi, want hij heeft zijn scheenbeen en elleboog gebroken. Klik HIER voor een verslag van dit duel.

Topklasse B

Op de speeldag (maandag) werden twee wedstrijden er alsnog uit gehaald vanwege het suikerfeest. GZV Watergras – Zuid West DH (dit duel wordt op 23 mei ingehaald) en ASW – ZVV Den Haag 2 (naar 18 mei) gingen van het programma af.

Rotterdamse Studenten – Multicult

In sporthal Woudestein (van de Erasmus Universiteit) won Multicult met moeite van de Rotterdamse Studenten met 2–3. Scheidsrechter René de Jong zag Multicult, dat overigens zonder Ali Boussaboun en Samir Oulhani speelde, Ayoub Kadouri (2×) en Mo Achalhi (foto) scoren.

zvv Den Haag 2 – HBSS

In Sportcampus Zuiderpark begon het reserveteam van zvv Den Haag erg goed en stond bij rust met 2-1 voor. Het werd uiteindelijk een 4–4 gelijkspel. De uitstekende arbiter Karun Binda zag namens ZVV Den Haag 2 Mohamed El Osrouti (2x), Brahim Saidi en Luthmarnick Maria (beiden 1x) scoren. Met dit resultaat schakelde zvv Den Haag 2 zich uit voor het kampioenschap.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder