Warming-up zaterdag 4F: Ontknoping aan kop nadert hoogtepunt

Het is in 4F bovenin reuze spannend. Het verschil tussen de nummer één en vier bedraagt slechts vier punten. Hier de top vier: 1. MSV’71 22-48, 2. sv Houtwijk 21-45, 3. Quintus 22-44 en 4. GDA 22-44.

Tekst: Hans Kulk

Koploper MSV’71 krijgt zaterdagmiddag een pittig duel voor haar kiezen. Een uitduel bij sv Erasmus, waar het soms flink kan spoken. Voor de bezoekers een wedstrijd die gewonnen moet worden om de druk er bij sv Houtwijk volledig op te houden.

Reuzendoder

De mannen van Richard Douw ontvangen op sportpark Rijnveld het nietige Toofan. Puntverlies voor de oranjehemden is waarschijnlijk ‘dodelijk’.  Op Madestein speelt reuzendoder GDA, de ploeg van trainer Ronald Paats (foto) versloeg binnen een week MSV’71 én sv Houtwijk, tegen HMSH. Nummer drie Quintus moet BMT van zich af zien te houden om kans te blijven houden op een (mogelijk) heerlijk slot van de competitie.

Voor de overige ploegen is de spanning er wel een beetje vanaf. GSC ESDO, Toofan, Wanica Star en HMSH spelen volgend seizoen in de nieuw te vormen vijfde klasse. De resterende duels zijn: PGS/Vogel – Maasdijk, ODB – VCS en GSC ESDO – Wanica Star.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder