Quick Boys houdt op 18 juni reünie ter ere van haar 100-jarig bestaan

Ter ere van het honderdjarig bestaan van Quick Boys in 2020, houdt de Katwijkse voetbalvereniging op zaterdag 18 juni 2022 een grootse reünie voor haar (oud-)leden. Heb je in het (verre) verleden of nog dit seizoen voor Quick Boys op het veld gestaan? Dan is deze reünie dé gelegenheid om oude voetbalmaten weer eens te spreken en herinneringen op te halen, onder het genot van een natje en een droogje.

De reünie vindt plaats op sportpark Nieuw Zuid, van 15.00 tot 19.00 uur. Aanmelden is mogelijk tot 1 juni via de website van Quick Boys (www.quickboys.nl). De inschrijfkosten bedragen slechts €10,-, waarvoor aanwezigen ook een aantal consumpties krijgen. De minimumleeftijd is 18 jaar. De club nodigt alle (oud-)leden van harte uit voor de reünie, maar vraagt ook hun actieve hulp in het bereiken van oud-leden.

Er zijn namelijk ongetwijfeld veel oud-leden – ook uit deze regio – die zich nog niet bewust zijn van de reünie, bijvoorbeeld wanneer ze inmiddels ver buiten de gemeentegrens van Katwijk wonen. Daarom roept Quick Boys iedereen op de reünie onder de aandacht te brengen in zijn of haar vroegere voetbalnetwerk, zodat zo veel mogelijk mensen op de hoogte worden gesteld.

Coronapandemie

Op 1 februari 2020 werd Quick Boys 100 jaar, maar vlak na deze verjaardag moesten alle festiviteiten in de ijskast vanwege de coronapandemie. Twee jaar later gaat het uitgebreide feestprogramma alsnog van start. De reünie, die wordt gehouden in een grote feesttent op het terrein van de club, is één van de vele activiteiten die zullen worden georganiseerd door de club. Tijdens de reünie is voor oud-leden ook het prachtige jubileumboek verkrijgbaar voor – hoe kan het ook anders, 19,20 euro.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder