Warming-up zaterdag 2E: Onderin duel tussen HMSH en Wilhelmus van belang

Met vijf speelrondes achter de rug is het duidelijk welke ploegen de grote kanshebbers zijn. Ook is er al afscheid genomen van een trainer. Voor speelronde zes staan er weer mooie wedstrijden op het programma.

Tekst: Marlon Taal

HMSH is met vijf wedstrijden gespeeld de hekkensluiter in de zaterdag tweede klasse E. Naast dat de ploeg nog geen enkel punt wist te behalen, moest het ook afscheid nemen van trainer Winston Faerber. Voor het komend weekend staat er een belangrijke wedstrijd op het programma. In Den Haag komt Wilhelmus op bezoek, dat nog maar één punt meer wist te behalen.

Derby

Full Speed kwam als winnaar uit de wedstrijd tegen Westlandia. Uit in het Westland wonnen de Delftenaren nipt met 0-1 en staat daarom gelijk in punten met de Westlanders. Zaterdag staat er een Delftse derby op het programma tegen Vitesse Delft, dat niet verder kwam dan een gelijkspel tegen VFC. Westlandia zal gaan afreizen naar Nootdorp om het daar op te nemen tegen RKDEO. De ploeg uit Nootdorp van trainer Wesley Epskamp (foto) won eenvoudig met 1-4 bij Wilhelmus.

Concordia wist te winnen van de hekkensluiter en is terug te vinden op plaats zeven. In Schiedam zullen de zwart-witten verder resultaat proberen te halen tegen CION, de ploeg van de Haagse trainer Ricky van den Bergh.

Jacht

HVC’10 verloor ruim met 1-3 van FC Skillz. De ploeg uit Hoek van Holland zoekt nog altijd naar de eerste overwinning van dit seizoen. In een uitwedstrijd tegen CWO gaan de mannen van Piet Boon op jacht naar die eerste zege. De nummer vier FC Skillz ontvangt in Wateringse Veld de ploeg uit Berkel.

Tot slot SVC’08, de nummer drie op de ranglijst, doet het prima. Met nog geen wedstrijd verloren te hebben en een 4-2 overwinning afgelopen weekend op CWO op zak zal de equipe van Jeffrey Frijters met vertrouwen afreizen naar Vlaardingen voor de ontmoeting met VFC.

 

Lees verder