sv Honselersdijk neemt afscheid van Frank van Zijl en afzwaaiende spelers

|

Vorige week vond de laatste training van de seniorenselectie van sv Honselersdijk plaats. Na die training, die onder leiding stond van Frank van Zijl, nam hij afscheid van de club, die hij tien jaar heeft gediend als trainer van de selectie. Ook werd afscheid genomen van diverse spelers, die komend seizoen niet terugkeren in de selectie.

Na afloop van de training nam voorzitter Erik Sosef het woord namens het bestuur van sv Honselersdijk om Van Zijl in het spreekwoordelijke zonnetje te zetten. Hierbij werd stilgestaan bij de vele sportieve successen die de selectie samen met hem heeft mogen beleven. De dubbele promotie van de derde naar de eerste klasse was het absolute hoogtepunt in de trainersloopbaan van Frank van Zijl bij sv Honselersdijk.

Naast trainer Frank van Zijl werd er ook afscheid genomen van diverse spelers, die hebben besloten om de selectie om uiteenlopende redenen te verlaten. Volgend seizoen zijn Leon de Brabander, Rico Kok, Robbin Wesstein, Branco Kok, Stijn van Beek en Youri Bakker niet meer actief binnen de seniorenselectie van de club op sportpark De Strijhorst. De club hoopt in het begin van het nieuwe seizoen dat de coronamaatregelen het toelaten om Van Zijl en de spelers een gepast afscheid te geven.

Vanaf deze week wordt er door de seniorenselectie getraind met de voorlopige selectie van het komende seizoen van trainer André Lourens. Lourens en ‘nieuwkomer’ Jasper Steringa kunnen dan alvast een goed beeld krijgen van de spelersgroep.

© Haaglanden Voetbal

(Foto’s: sv Honselersdijk)

Lees verder