FC Skillz versterkt zich met Anthony Biekman en Farid Overman

||

In de vorming van een geheel nieuwe selectie slaat FC Skillz ditmaal een Haagse dubbelslag! Zo versterkt de club zich met de ervaren spelers Anthony Biekman en Farid Overman (foto).

Anthony Biekman kwam doorgaans in zijn jeugd uit voor verschillende profclubs.  Zo begon hij bij Sparta Rotterdam om vervolgens via Excelsior weer bij RKC Waalwijk te belanden. Waarop hij van daaruit een stap maakte naar FC Den Bosch. Bij de Brabanders moest hij het vooral doen met een rol als invaller. In de zomer van 2013 keerde hij terug naar RKC Waalwijk, waar hij in de beloften ging spelen. Een seizoen later sloot hij zich aan bij Jong FC Dordrecht. Hij kwam in de tweede helft van het seizoen voor het eerst uit in het eerste van FC Dordrecht en maakte daarmee zijn debuut. In 2015 liet hij Dordrecht achter zich, waarop hij daarna door Katwijk werd opgepikt. Na een jaar in de Tweede Divisie keerde hij terug bij FC Dordrecht, waar hij tekende voor één seizoen. In 2018 sloot zich aan bij Barendrecht. Anthony Biekman zal na dit seizoen overkomen van VCS.

Farid Overman is een multifunctionele middenvelder, die zijn jeugd bij de Zoetermeerse vereniging DSO heeft genoten. In deze beginjaren kwam hij altijd uit in de selectie-elftallen die op divisieniveau actief waren en waarmee hij zelfs meerdere malen kampioen is geworden. Vanuit de senioren van DSO maakte Farid Overman een stap naar de Rijswijkse club Te Werve, waar hij tot dusver zijn topjaren heeft beleefd. Met Te Werve begon hij immers in de vierde klasse en is jaar naar jaar kampioen geworden met als absoluut hoogtepunt de KNVB bekerwedstrijd in de tweede ronde tegen Ajax. Farid Oveman zal na dit seizoen ook overkomen van VCS.

Oussama Bekkaoui, hoofdtrainer FC Skillz: ,,Bij het vormen van een selectie zoeken we met FC Skillz naar een mix van nieuwkomers en ervaren spelers. We denken dan ook, dat we met het aantrekken van Anthony Biekman en Farid Overman voor de juiste balans zorgen. Deze jongens weten wat er gevraagd wordt in de top van het amateurvoetbal en zijn daarnaast beiden op meerdere posities in te zetten. Ik ben dan ook zeer verheugd met het aantrekken van deze ervaren krachten.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder