Zaterdag 1A: sv Nootdorp laat geen spaan heel van subtopper BOL

In het uitduel in Broek op Langendijk liet sv Nootdorp zich van haar beste kant zien. De equipe van trainer Marco Jalink won met ruim verschil van BOL en weet zich door de overwinning ook verzekerd van een plek in de nacompetitie.

Tekst: Roland van der Linden

Al in de eerste helft was het duel beslist. sv Nootdorp zette volop druk. Een schot van AJ Mercera kreeg een laatste tikje van Joey van Maaren en dit leverde de openingstreffer voor Nootdorp op: 0-1. Daarna konden ook Dirk Kusters en Mitchell Abdoel (foto) het net vinden. sv Nootdorp ging met een comfortabele 0-3 voorsprong aan de thee in Broek op Langendijk.

Derde periode

Na de hervatting kon BOL de wedstrijd geen positieve wending meer geven ondanks een goede start. Namens sv Nootdorp voegden Jop Verhagen en Pim Hulst nog twee treffers toe aan het totaal. Dankzij de 0-5 zege heeft sv Nootdorp nog steeds uitzicht op de derde periode met twee punten achterstand op sv Honselersdijk.

Nacompetitie

De Nootdorpers zijn wel al zeker van deelname van de nacompetitie. Mocht de derde periode niet gewonnen worden, dan neemt sv Nootdorp de periodetitel van kampioen WV/HEDW over.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder