Westlandia tekent contracten met trainers zaterdag- en zondagselectie

|

Westlandia heeft de contracten met de trainers van de zaterdag- en zondagselectie voor komend seizoen getekend. Dat geldt ook voor de assistent-trainers.

Marcel Koning (foto boven) heeft ook komend seizoen de technische leiding in handen bij de zondag Derde Divisionist. Zijn nieuwe assistent is Patrick van Dullemen, overigens geen onbekende van Koning. Het duo kent elkaar van vroeger als jeugdtrainer bij ADO Den Haag. ,,We konden het goed met elkaar vinden toen”, laat Van Dullemen weten op de clubsite. De assistent van het afgelopen seizoen, Mark Schuur, gaat als hoofdtrainer bij de zondagselectie van TOGB aan de slag.

Ook de trainers van de zaterdagselectie hebben hun krabbel onder de overeenkomst gezet. Theo Verbeek is nog steeds de hoofdtrainer en wordt geassisteerd door Hans van der Kruk en Rob Klop (zaterdag 2) en Wim Lentz, de nieuwe man bij zaterdag 3, dat komend seizoen ook tot de zaterdagselectie behoort, om zodoende de doorstroming van de jeugd naar de zaterdagselectie te bevorderen.

© Haaglanden Voetbal

(Foto’s: Westlandia)

Lees verder