Warming-up 1C: Felle strijd aan kop, maar ook in middenmoot

In 1C is het spannend op de ranglijst, alleen sv Nootdorp valt met slechts drie punten wat uit de toon. Bovenin staat drie clubs met een gelijk aantal punten, Forum Sport, sv Honselersdijk en Wippolder. Valken’68 en RKDEO op respectievelijk twee en drie punten liggen op de loer.

Tekst: Ton Beije

Forum Sport wacht een lastige klip om te omzeilen. De mannen van trainer Bas Steffens gaan op bezoek bij Valken’68, dat op slechts twee punten afstand staat en vorig weekend knap met 1-3 won bij Voorschoten’97. Die ploeg van trainer Jeffrey Frijters steekt een visite af bij Wippolder. Het team van trainer Mark Moen zou graag als koploper ook de winterstop ingaan en mag dus ook geen misstap maken.

Aansluiting

Dat geldt evenzeer voor sv Honselersdijk, de ploeg van Pim van der Hoorn (foto) moet in Nootdorp aantreden tegen RKDEO, dat dus – op slechts drie punten – flink op de loer ligt. VELO klopte vorig weekend op eigen veld sv Nootdorp met 4-0. Nu mogen de Wateringers weer op eigen veld aantreden en komt het Leidse LFC op bezoek, dat net als VELO op veertien punten staat. Het gaat er dus om wie de aansluiting naar boven behoudt zo vlak voor de winterstop. FC Skillz krijgt sv Den Hoorn op bezoek. Het team van Oussama Bekkaoui heeft nog maar acht wedstrijden gespeeld. Tenslotte nog een mooie derby op sportpark Ockenburgh, waar Die Haghe – dat een week terug Forum Sport verrassend de das omdeed – gastheer is van TAC’90.

Voor TAC’90 en FC Skillz zit de competitie er na zaterdag voor dit jaar nog niet op. Zij spelen de week daarop (16 december) nog tegen elkaar aan de Roemer Visscherstraat.

Lees verder