Aanvaller Dave van Delft blijft Excelsior Maassluis trouw

Dave van Delft (foto) zal ook volgend seizoen het shirt van Tweede Divisionist Excelsior Maassluis dragen. De 20-jarige aanvaller is in de selectie van trainer Dogan Corneille momenteel bezig aan zijn eerste seizoen.

Van Delft kwam afgelopen september over van Excelsior Rotterdam en was tot nu toe driemaal trefzeker voor de Tricolores. Het verblijf op Sportpark Dijkpolder bevalt Van Delft zo goed, dat een langer verblijf in Maassluis niet kon uitblijven. ,,Het was voor de technische leiding geen geheim dat ik heel graag wilde verlengen bij Excelsior Maassluis. Gelukkig was dit wederzijds en ben ik erg blij dat het nu rond is gekomen”, aldus Van Delft op de clubsite.

Doel

De aanvaller heeft voor de komende maanden een duidelijk doel voor ogen: ,,Ik heb het bij de club fantastisch naar mijn zin en wil het komende seizoen graag doorgroeien en mezelf ontwikkelen tot één van de vaste waardes van de hoofdmacht. Het geeft een trots gevoel om het mooie shirt van Excelsior Maassluis ook volgend seizoen te mogen dragen.”

Kwaliteit

Ook Technisch Manager Niels Redert is blij dat Van Delft voor de ploeg behouden blijft: ,,Met zijn enorme snelheid, diepgang en scorend vermogen heeft Dave de afgelopen maanden laten zien dat hij kwaliteit in huis heeft. We zijn dan ook zeer content dat hij zijn contract met een seizoen heeft verlengd en denken nog veel plezier aan hem te kunnen beleven. Daarnaast past hij goed bij de club, iets wat we uiteraard erg belangrijk vinden”, laat Redert weten op het digitale huis van Excelsior Maassluis.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder