VELTINS-toernooi: Goede resultaten BSC’68 op toernooi Be Fair

|

In Waddinxveen boekte BSC’68 mooie resultaten. De formatie van trainer Marco Lange won drie van de vier korte wedstrijden en speelde het laatste duel gelijk tegen Floreant. De club uit Benthuizen werd winnaar van het VELTINS-toernooi.

Tekst: Roland van der Linden

In de eerste ronde won BSC’68 verdiend met 1-0 van de sterke thuisploeg. Een voorzet van Lody Dijkhuizen werd doorgekopt door Reno Smulders, waarna Jelle Verhoef de bal in het doel kon koppen. Moerkapelle versloeg op het andere veld Floreant.

In de tweede ronde kwam BSC’68 niet in actie. Zwammerdam was met 4-1 veel te sterk voor Floreant en Be Fair was Moerkapelle nipt de baas: 1-0.

Strafschop

BSC’68 mocht daarna de strijd aanbinden met Moerkapelle. Lijpon Korving (kopbal) en Falko Henzen (strafschop) beslisten het duel in het voordeel van BSC’68: 2-0. Zwammerdam werd door Be Fair met 1-0 aan de zegekar gebonden.

Be Fair won in de vierde ronde opnieuw met 1-0. Nu moest Floreant eraan geloven. Ook BSC’68 tegen Zwammerdam eindigde in een 1-0 eindstand. Jelle Verhoef produceerde de enige treffer.

Gelijkspel

In de laatste ronde had BSC’68 genoeg aan een gelijkspel om zeker te zijn van toernooiwinst. De club uit Benthuizen slaagde in die missie. Dankzij een treffer van Falko Henzen kwam een 1-1 eindstand op het scorebord. Moerkapelle en Zwammerdam kwamen in hun treffen niet tot scoren.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Mike Blonk)

Lees verder