DSO actief en legt al spelers vast voor volgend seizoen

De Technische Commissie van DSO is achter de schermen druk al bezig met het volgende seizoen. Afgelopen weken is de volledige technisch staf weer vastgelegd voor het volgende seizoen en zijn er veel gesprekken gevoerd met de spelers van de huidige A-selectie.

De spelers geven aan dat ze het erg naar hun zin hebben bij de zaterdag tweedeklasser uit Zoetermeer. Er is veel plezier onderling en de spelers hebben de ambitie om verdere stappen te maken in hun ontwikkeling.

De TC is content, dat veel spelers een lange termijn aan de club verbonden willen blijven. ,,Onze waardering is groot voor hun fantastische prestaties op het veld, maar ook voor hun inzet om een hechte groep te zijn”, aldus de TC.

Ja-woord

De volgende spelers hebben hun ja-woord voor volgend seizoen gegeven: Sven Wolsheimer (foto), Jeffrey Aarts, Jurian Koevoets, Jered Badal, Daley Windhorst, Jay Weber, Tim Lamboo, Wesley Vaes en Delano de Rooij. Pepijn de Pagter gaat komend jaar een HBO-opleiding volgen en zal alles uit de kast halen om deel uit te blijven maken van de selectie van DSO.

De Pagter kwam over van derdeklasser Be Fair en binnen no time ontwikkelde hij zich tot een sterkhouder. Een speler met een geweldige mentaliteit en wedstrijdinstelling. Pepijn de Pagter: ,,Dit jaar is een hoogtepunt in mijn voetbalcarrière. Ik ben net lid van DSO, maar voel me als een vis in het water in deze geweldige spelersgroep.”

DSO hoopt binnenkort wederom namen bekend te maken van spelers die de club trouw blijven.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder