Zaalvoetbal: Coach Max Tjaden oefent met Oranje-team in drie duels

Oranje Futsal (het Nederlands zaalvoetbalteam) van coach Max Tjaden (foto) speelt in december een vierlandentoernooi in haar voorbereiding op het EK 2022 in eigen land. Het team speelt achtereenvolgens tegen Frankrijk, Duitsland en België.

Op donderdag 16 december om 19.00 uur is Frankrijk de eerste tegenstander tijdens het toernooi. Vervolgens treft Oranje Duitsland op zaterdag 18 december om 16.00 uur en het toernooi wordt een dag later, op zondag 19 december, afgesloten tegen België. De wedstrijd tegen de Belgen begint om 16.00 uur.

Sport Campus Zeist

Alle wedstrijden van het Vierlandentoernooi worden gespeeld op de KNVB Campus in Zeist. Vanwege de coronarestricties zijn de wedstrijden besloten voor publiek. De wedstrijden van Oranje zijn wel allemaal live te volgen via een livestream op het YouTube-kanaal van OnsOranje.

EK Futsal 2022

De oefenwedstrijden tijdens het vierlandentoernooi speelt Oranje Futsal in het kader van haar voorbereiding op het EK Futsal 2022 in eigen land. Eerder kwam het team van bondscoach Max Tjaden in de oefencampagne uit tegen Portugal, Argentinië, Italië en Slovenië.

Programma

Het programma van het vierlandentoernooi ziet er als volgt uit:

Donderdag 16 december:
16.00 uur: België – Duitsland
19.00 uur: Frankrijk – Nederland

Zaterdag 18 december:
13.00 uur: België – Frankrijk
16.00 uur: Nederland – Duitsland

Zondag 19 december:
13.00 uur: Frankrijk – Duitsland
16.00 uur: Nederland – België

© Haaglanden Voetbal

Lees verder